Skip to main content

Donatie uitgereikt aan Stichting het vergeten kind!


Namens de organisatie van het Reinier van der Kwast BVO toernooi heeft Agnes Dekker een cheque van € 1.000,00 uitgereikt aan stichting het Vergeten Kind.
Het goede doel van het toernooi in 2023 was stichting het Vergeten Kind.
De stichting zet zich in voor kinderen onder de 18 jaar die zich in een onveilige situatie begeven. Helaas zijn het kinderen die zich vergeten voelen in Nederland. De stichting het Vergeten Kind zet zich in om deze kinderen een liefdevolle omgeving te geven waarin zij zich goed kunnen ontwikkelen en zich veilig voelen. Sinds kort gaat de stichting zich ook richten op kinderen boven de 18 jaar omdat er voor deze jongeren weinig tot niets is geregeld.
Dankzij een geslaagd toernooi in 2023 en de donaties van onze donateurs hebben wij een mooie cheque kunnen overhandigen aan stichting het Vergeten Kind.
Cheque goede doel het vergeten kind
Logo stichting het vergeten kind

Organisatie het vergeten kind


Het Vergeten Kind zet zich sinds 2009 in voor kwetsbare kinderen en jongeren in Nederland die in een onveilige of instabiele thuissituatie leven of die noodgedwongen opgroeien in een opvanglocatie.

Als stichting zijn zij er om deze kwetsbare kinderen te horen, te zien en een stem te geven. Zo kunnen deze kinderen weer kind zijn en zich ontwikkelen tot gelukkige mensen en volwaardig meedoen in de maatschappij. Daarnaast vragen ze aandacht voor deze problematiek bij het brede publiek en de politiek om de situatie te verbeteren en zetten ze zich in om te voorkomen dat deze kinderen in deze situatie terecht komen. Ze zijn een kleine, professionele en informele organisatie.

Ga naar de inhoud